Simulator de curse de mașini Arcade Machine

Simulator de curse de mașini Arcade Machine

Acesta este Need for speed, Simulator Car Racing Arcade Machine, este o mașină de jocuri de curse foarte interesantă nivel. Comparativ cu alte mașini de curse, viteza acestei mașini de curse este foarte rapidă și are cerințe mai mari în ceea ce privește abilitățile de curse ale jucătorilor și capacitatea de răspuns. Forma acestei mașini de joc este concepută pentru a imita mașina reală și, atunci când conduceți, puteți simți viteza și pasiunea cursei de mașini și puteți simți mai bine senzația de drift a mașinii. Este foarte binevenit de mulți jucători de curse cu experiență și de piloți de curse profesioniști.

Detalii produs

Simulator de curse de mașini Arcade Machine


Acesta este Need for speed, Simulator Car Racing Arcade Machine, este o mașină de jocuri de curse foarte interesantă. Comparată cu alte mașini de curse, viteza acestei mașini de curse este foarte rapidă și are cerințe mai mari pentru jucătorii' abilități de curse și capacitate de răspuns. Forma acestei mașini de joc este concepută pentru a imita mașina reală și, atunci când conduceți, puteți simți viteza și pasiunea cursei de mașini și puteți simți mai bine senzația de drift a mașinii. Este foarte binevenit de mulți jucători de curse cu experiență și de piloți de curse profesioniști.


Need for Speed IF-R006 -


Nume:Nevoie de vitezaMarca:PARCUL IFUN
Mărimea:L2.1*W1*H2.1mPutere:350W
Greutate:250 kgJucător:1
MOQ:1 setGaranție:12 luni
Potrivit pentru centru de joc, parc de distracții, centru comercial, cinema și așa mai departe.


Need for Speed ​​Carbon a fost lansat de GLOBAL VR în 2008 ca ultimul nstallment din seria de jocuri arcade Need for Speed.

Prezintă tunere, exotice și mașini musculare americane care concurează pe stradă urbană și pe trasee de drift.

Jucătorii își doresc reputația pe unele dintre cele mai interesante melodii văzute vreodată în Need For Speed!


showroom

Hot Tags: simulator de curse de mașini arcade, China, furnizori, producători, fabrică, en-gros, preț, cumpărați, colosseum mare, pentru loc de joacă mare, cumpărați, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like