De ce să alegeți Ifun Park Technology ca furnizor de mașini de jocuri de animație?

- Oct 23, 2020-

De ce să alegeți Ifun Park Technology ca furnizor de mașini de jocuri de animație?


Ifun Park Technology nu a devenit cel mai mare producător de mașini de jocuri de animație într-o zi. Ei și-au oferit cel mai bun serviciu și au crezut într-o ideologie a „Calității întâi, client suprem”. Acestea sunt cea mai bună soluție pentru toate nevoile dvs. de jocuri, de la jocuri cu mașini de curse la mașini de protecție până la jocuri VR.


Dacă furnizați mașini de joc în diferite țări sau în limitele țării dvs., acesta este cel mai bun producător pentru a vă satisface toate cerințele. Sunt o soluție unică pentru mașinile de joc de înaltă tehnologie din China. Există mai multe motive pentru a alege acest producător de mașini de joc din Guangzhou pentru nevoile dvs. de jocuri arcade-

  1. Au 14 ani de experiență în fabricarea celor mai bune mașini de joc. Expertiza și calitatea lor și-au asigurat poziția de cel mai preferat brand pentru investitorii centrelor de joc.

  1. Acestea oferă o soluție de joc unic pentru toți investitorii și spațiile comerciale care doresc să instaleze diverse mașini de joc în zona copiilor lor.

  1. Toate produsele fabricate de aceștia au o garanție de 1 an.

  1. Toate mașinile de joc fabricate la Ifun Park Technologies vin cu certificare 3C, CE și SGS. Aceasta înseamnă că garantează calitatea conform standardelor globale.

  1. Serviciile nu depășesc prin simpla fabricare a mașinilor de joc. De asemenea, aceștia se pot ocupa de gestionarea centrelor de jocuri din arcade comerciale și zone de joc.

  1. De asemenea, gestionează comenzile în bloc și comenzile de export în mod eficient.

  1. Acestea vă oferă șansa de personalizare a produselor pe care le fabrică. Verificați gama de produse aici și plasați o comandă la ei. Dacă aveți în vedere personalizarea, trimiteți-le cererea pentru același lucru. Ei pregătesc un prototip conform cerințelor dvs. Odată aprobat de dvs., vor fabrica modelele în vrac și vor procesa transportul.

IFUN