Întreținerea mașinii de protecție

- Oct 29, 2020-

Întreținerea mașinii de protecție


Mașinile de protecție sunt echipamente de distracție la care le place să se joace atât adulților, cât și copiilor. În plus față de calitatea sa bună, o mașină de protecție bună trebuie, de asemenea, să fie strâns legată de funcționarea și întreținerea corectă în perioade normale și să dezvolte un bun obicei de utilizare corectă, care a jucat un rol crucial în durata de viață a bateriei și a mașina de protecție. IFUN PARK recomandă câteva metode pentru a face mai multă întreținere, mai multă asistență electrică și încărcare frecventă.


bumper


1. Întreținere

Păstrați caroseria curată și preveniți rugina sau piesele rotative cauzate de soare și ploaie. Când conduceți mașina bara de protecție prin mici bălți sau când conduceți în ziua ploioasă, nivelul apei nu trebuie să fie mai mare decât linia centrală a arborelui roții pentru a preveni deteriorarea apei la motor. Anvelopa trebuie umflată suficient pentru a reduce rezistența la frecare dintre anvelopă și drum. Aveți grijă întotdeauna de performanțele de frânare pentru a vă asigura siguranța la volan. Dacă motorul selectat este un motor periat, trebuie să solicitați unui centru special de reparații să întrețină roata electrică și să înlocuiască lubrifiantul după o jumătate de an de mers (aproximativ 3000 de kilometri).


bumper car03


2. Asistență energetică

Folosind avantajele multifuncționale ale mașinilor barei de protecție, cea mai ideală metodă de utilizare este de a ajuta mașina să se deplaseze, de a ajuta pietonii cu electricitate și de a conecta puterea umană și electricitatea, ceea ce economisește atât energie, cât și energie. La început, folosiți pedalele pentru a merge la o anumită viteză și apoi accelerați cu electricitate. Când conduceți în sus, transportați o sarcină grea sau conduceți în direcție inversă, călăria umană poate ajuta la evitarea descărcării de curent super-ridicate a bateriei, la creșterea kilometrajului la o singură încărcare, la prelungirea duratei de viață a bateriei și la protejarea motorului. Desigur, fără asistență, controlerul are un efect de debit limitat, iar mașina de protecție nu va fi deteriorată.

3. Încărcați

Dezvoltați un obicei bun de încărcare, încărcați-l după utilizare și mențineți bateria complet încărcată. Datorită caracteristicilor bateriilor plumb-acid, descărcările frecvente nu sunt permise, mai ales dacă timpul de depozitare este prea lung după o pană de curent, va provoca cristalizarea substanțelor chimice din bateria plumb-acid, care va vulcaniza placa bateriei și scurtați durata de viață a bateriei. Durata de viata a bateriei. Conservarea electrică este o armă magică pentru creșterea duratei de viață a bateriilor cu plumb-acid. O baterie complet încărcată trebuie încărcată o dată pe lună. La încărcare, utilizați încărcătorul potrivit într-un loc răcoros și ventilat pentru a evita temperatura și umiditatea ridicate și nu lăsați apa să intre în încărcător pentru a preveni șocurile electrice.