Cum să faci un design bun al terenului de joacă moale

- Dec 04, 2020-

Cum să faci un design bun al terenului de joacă moale


1. Design de modelare

În proiectarea locului de joacă pentru copii&# 39, acesta trebuie să fie interesant, atrage interesul copiilor&# 39 și se conformează caracteristicilor dezvoltării psihologice a copiilor&# 39. În primul rând, ar trebui să fie viu și viu, iar aspectul său ar trebui să fie viu și viu.

În al doilea rând, cel mai bine este să alegeți o formă rotundă sau ovală în viața de zi cu zi. Pentru copiii mici, poate crește gradul lor de conștientizare a acestor elemente, contribuind în același timp la prevenirea prăbușirii copiilor și a rănirii acestora.

În plus, integrarea modelelor în schimbare în modelare poate satisface imaginația copiilor&# 39. Adăugarea mai multor modele pe baza modelării va atrage atenția copiilor&# 39 prin schimbarea formei și a modelelor abstracte, ceea ce este în concordanță cu disponibilitatea copiilor'


forest


2. Design de culoare

Atunci când alegeți o culoare, în primul rând, trebuie să îndeplinească caracteristicile de vârstă ale copiilor. Unele peisaje dotate cu inocență sunt adesea favorizate de copii și trezesc rezonanța psihologică a copiilor.

Dragostea naturală a copiilor&# 39 pentru natură poate fi mai bine reflectată și cuprinsă în culorile peisajului. Folosirea culorilor biologice naturale sau a aceluiași sistem de culori poate face copiii mai ușor de recunoscut.

În același timp, adăugarea unor culori contrastante adecvate poate face peisajul foarte atractiv la culoare. În medii precum locurile de joacă pentru copii&# 39, culorile mai strălucitoare și peisajele mai calde vor face copiii fericiți.


305 (2)_2_


3. Design de temă

Pe piața actuală din ce în ce mai competitivă și în creștere, cererea pentru locurile de joacă pentru copii tematice este în continuă creștere. Piața din amonte integrează câteva idei tematice la scară largă în locurile de joacă pentru copii și încorporează elemente cu teme distinctive în decorarea mediului înconjurător și a echipamentelor de distracție.

Acum, cele mai populare teme macaron, teme oceanice, teme colorate, teme de pădure, teme spațiale, teme de castel fericit etc. pe piața pentru copii, cererea pentru designul temelor se încălzește an de an. Și chiar și atunci când unele locuri de joacă pentru copii vechi sunt renovate, voi schimba gândirea și voi crește investițiile în proiectarea tematică.

Prin urmare, nu este dificil de văzut că actualul loc de joacă pentru copii&# 39 nu este doar un loc pentru activități, ci și o lume tematică pentru bucuria copiilor&# 39. Din punct de vedere vizual, poate oferi oamenilor o frumusețe de design nouă, iar din punct de vedere al mediului, creează un spațiu de vis pentru copii.Rezumat: Un loc de joacă pentru copii bine conceput&# 39 nu numai că poate încânta copiii, ci și încânta părinții printr-o atmosferă de design inedită. Deci, dacă doriți să îmbunătățiți calitatea propriului parc, trebuie să proiectați cu atenție parcul


Bine ați venit să alegeți IFUN PARK pentru construirea centrului dvs. de joc, avem multe mașini de joc noi și moderne, cum ar fi mașini de jocuri arcade, mașini de joc de răscumpărare, mașini de jocuri pentru copii, plimbări pentru copii, plimbări de distracție, mașini de joc VR, cinematograf dinamic, loc de joacă moale / obraznic castel și așa mai departe