Modul în care zona de joacă pentru copii se distinge de competiție

- Nov 26, 2020-

Modul în care zona de joacă pentru copii se distinge de competiție

În ultimii ani, se poate spune că spațiile de joacă pentru copii&# 39 au înflorit peste tot, indiferent dacă este un centru comercial mare sau un supermarket comunitar, aproape că puteți vedea spațiul de joacă pentru copii' În zilele noastre, locurile de joacă pentru copii&# 39 au devenit nu doar echipamentul standard al marilor centre comerciale, ci au devenit și" motorul de flux de oameni" a multor industrii.

Acolo unde există o piață, există concurență, iar acolo unde există concurență, există câștigători și învinși. Cum se disting operatorii de concurență?


3Dsoft playground


1. Caracteristici, răbdarea este indispensabilă

În cazul în care o grădină interioară bună pentru copii&# 39 trebuie să funcționeze continuu mult timp, trebuie să aibă propriile caracteristici, să aibă o perspectivă profundă asupra pieței, să înțeleagă nevoile copiilor și să le permită copiilor să accepte în mod constant lucruri noi în timp ce jucându-i și ajută-i să se dezvolte fizic și mental.

Pentru centrele comerciale mari, afacerea copiilor este un motor de mare viteză. Are putere magică și poate face ca cineva să conducă consumul întregii familii. Cu toate acestea, în viața socială trepidantă, nu este bine să rămâi la fel.

Algeria 1_

Starea de dezvoltare a afacerii pentru copii&# 39 este: industria va fi amestecată în timpul dezvoltării, iar mărcile pentru copii pentru copii&# 39, fără caracteristici și un management slab vor fi în cele din urmă eliminate.

Mărcile de terenuri de joacă pentru copii&# 39 trebuie să creeze cooperare IP, să creeze mai multă distracție, să continue să inoveze și să facă divertismentul spațial mai distinct pentru a atrage consumatorii' Atenţie.


2. Potrivirea rezonabilă a culorilor, atrage atenția copiilor'

Culorile și culorile preferate ale copiilor&# 39 sunt legate de vârsta lor, iar culorile diferite trebuie selectate în funcție de vârsta lor. Îți pasă de creșterea copiilor, precum și de sănătatea lor mentală și cultivă personalitatea lor optimistă.

În general, copiii de la 0 la 6 ani sunt numiți copii preșcolari. Ei percep intuitiv lumea prin stimuli senzoriali precum culoarea, forma și sunetul. În ochii lor, nu există culori populare, atât timp cât contrastul este ridicat, culorile puternice, strălucitoare și pure le pot trezi interesul puternic și îi pot ajuta să înțeleagă lumea în care trăiesc.

În prezent, există numeroase locuri de divertisment pentru copii&# 39 pe piață. Dacă noul loc de joacă pentru copii&# 39 dorește să atragă clienți într-un timp scurt, trebuie să utilizeze echipamente și produse noi cu impact vizual pentru a atrage atenția copiilor&# 39.


 forest 102sqm (2)_


3. Integrarea lanțului industrial și îmbunătățirea pieței

2-6 ani este vârsta pentru a juca; după 6 ani, vor exista mai multe investiții în educație.

Este raportat că Disney operează producția de programe de divertisment, parcuri tematice, jucării, cărți, jocuri video, rețele media și alte companii, și în sine este o colecție a întregului lanț al industriei de afaceri&# 39. Structura demografică s-a schimbat, iar numărul copiilor și copiilor continuă să crească, dar afacerea existentă a&# 39 a depășit capacitatea pieței.

Marca de teren de joacă pentru copii&# 39 construiește în mod independent întregul lanț industrial, care este predispus la formarea concurenței vicioase pe piață și nu are caracteristici distinctive, care este greu de susținut pe întreaga piață.

Piața ar trebui să fie mai segmentată. Marca de joacă pentru copii&# 39 își va îmbunătăți propria afacere, iar mecanismul pieței va integra mărci segmentate pentru a genera o atracție mai mare.


4. Cooperare între industrii pentru extinderea bazei de date a membrilor


În ceea ce privește promovarea, putem coopera cu organizații legate de copii din diferite industrii și putem stabili profiluri de membri pentru a servi și promova mai bine în viitor. Cel mai important lucru este de a evidenția individualizarea.

Una peste alta, operarea unui loc de joacă pentru copii&# 39 nu este atât de simplă pe cât crezi. Dacă un loc de joacă pentru copii&# 39 de succes vrea să ruleze continuu pentru o lungă perioadă de timp, acesta trebuie să aibă propriile sale caracteristici, să aibă o perspectivă profundă asupra pieței și să înțeleagă nevoile copiilor. , Lăsați copiii să accepte în continuare lucruri noi în joc și să le ajute dezvoltarea fizică și mentală.Dacă doriți să creați un centru de joc bun pentru copii, vă rugăm să contactați IFUN PARK.

Vă vom sprijini pentru a construi o lume minunată pentru copii.


IFUN