Parcuri de distracții cu carusel de design nou

Caruselul de 12 locuri este binevenit de copii și adulți și este potrivit atât pentru locurile de joacă interioare, cât și pentru cele în aer liber.

Detalii produs

Parcuri de distracții cu carusel de design nou


Parcuri de distracții cu carusel nou de design, binevenite de copii și adulți și potrivite atât pentru locurile de joacă interioare, cât și pentru cele exterioare, cumpărați carusel de la furnizorul IFUN la un preț bun.


01_


02_


Marcă: IFUN PARK

Model: L008

Dimensiune: L5 * W5 * H3.1

Jucător: 12

Tensiune: 380V / 220V

MOQ: 1 set

Garanție: 12 luni

Ambalare: Bubble Pack + PE Foam + Stretch Film + Cadru din lemn


03_


New Design Carousel Amusement Park Rides este foarte popular în spațiul de joacă interior, terenul de joacă în aer liber, carnavalul, parcul de distracții, parcul tematic, centrul de târguri, îl veți vedea oriunde. FRP este un bun material rezistent la coroziune& material izolator& material termoizolant, au rezistență la întindere și rezistență la compresiune. Luminile LED colorate și muzica amuzantă fac caruselul mai atractiv. Vopseaua ecologică a automobilelor face ca produsele să pară mai vii și mai durabile, fără decolorare.


suitable placeHot Tags: plimbări cu parcuri de distracții în carusel de design nou, China, furnizori, producători, fabrică, cu ridicata, preț, cumpărare, colosseum mare, pentru loc de joacă mare, cumpărare, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like