12 jucători Ocean Chair Amusement Park Rides

12 jucători Ocean Chair Amusement Park Rides

12 jucători Ocean Chair Amusement Pakr Rides este o călătorie de tură de zbor de clasă nouă, poate dura mai mult de 8 rpm. Aspect luxos decorativ, formă distractivă de exercițiu. Turiștii călăresc în scaun suspendat, cu platanul rotativ care se ridică încet, ca și când ar zbura pe cer, ca și cum ar fi în marea ondulată undulator, distractiv. Turiștii se așează sub o forță centrifugă care se învârte în jurul coloanei și coborâșurilor, ca gâștele care zboară în cerul manevrei, una după alta, în sus și în jos, din când în când. Include divertisment, distracție, palpitant și iritant, etc.

Detalii produs

12 jucători Ocean Chair Amusement Park Rides

12 jucători Ocean Chair Amusement Park Rides este o plimbare în turn de zbor de clasă nouă, poate dura mai mult de 8 rpm. Aspect luxos decorativ, formă distractivă de exercițiu. Turiștii călăresc în scaun suspendat, cu platanul rotativ care se ridică încet, ca și când ar zbura pe cer, ca și cum ar fi în marea ondulată undulator, distractiv. Turiștii se așează sub o forță centrifugă care se învârte în jurul coloanei și coborâșurilor, ca gâștele care zboară în cerul manevrei, una după alta, în sus și în jos, din când în când. Include divertisment, distracție, palpitant și iritant, etc.


ocean chair

Model: IF-L010

Dimensiune: L6 * W6 * H3.0

Putere: 2.2kw

Tensiune: 380V / 220V

Jucător: 12


suitable place

Hot Tags: 12 jucători Ocean Chair Amusement Park Rides, China, furnizori, producători, fabrică, comerț cu ridicata, preț, cumpărare, colosseum mare, pentru loc de joacă mare, cumpărare, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like